Skip to main content Skip to search

Rólunk

A ProfiDeCon csapata jogászokból, közgazdászokból és könyvelőkből áll. Összeköt minket a nemzetközi környezet ismerete és a külföldön szerzett több éves munkatapasztalat. Jelen vagyunk Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország területén. Segítünk az ügyfeleinknek, akik Németországban, Ausztriában, Svájcban, illetve az Európai Gazdasági Térség más tagállamaiban tevékenykednek munkavállalóként vagy vállalkozóként.

Szolgáltatásaink hozzásegíthetik Önt a helyi jogszabályok megismeréséhez, így lehetősége nyílik a sok ismeretlen kötelezettség betartására, valamint a bírságok elkerülésére. Megkönnyítjük a külföldi vállalkozást és a munkavégzést, hogy Ön zavartalanul tudjon a munkájára összpontosítani, miközben biztos lehet benne, hogy nem fenyegeti semmilyen váratlan kellemetlenség. Céljaink elérésében szakértői csapatunk segít bennünket. Elsősorban tanúsítvánnyal rendelkező adótanácsadókról, könyvelőkről, ügyvédekről, közjegyzőkről, munkaközvetítő ügynökségekről, illetve társasági székhelyet biztosító cégekről van szó.

A nyelvi ismereteink (német, angol, lengyel, szlovák és magyar) segítenek nekünk abban, hogy kiváló támaszt nyújtsunk ott, ahol a nyelvi akadály hátráltatja a vállalkozókat és a munkavállalókat céljaik elérésében külföldön.